Meubel Winkel Rouvroy

Meubel Winkel Rouvroy

Meubel Winkel Rouvroy

Interieur, meubelen en decoratie, het zit in onze genen. ”

In onze Meubel Winkel Rouvroy tonen wij een breed assortiment van meubelen voor je interieur in een variatie van stijlen; landelijk tot design. Voor zowel wonen als slapen maar ook voor tuin- of terrasmeubelen kan je bij ons terecht. In Rouvroy bieden wij ook keukens aan.

13 woonafdelingen onder 1 dak.

Al sinds 2012 verwelkomt Meubel Winkel Rouvroy met plezier enthousiaste interieurliefhebbers die op zoek zijn naar nieuwe meubels. Doorheen de jaren zijn we altijd vast blijven houden aan enkele belangrijke waarden: we blijven een familiebedrijf in hart en nieren én we willen dat onze klanten zich hier thuis voelen. Na grote en kleinere verbouwingen is Meubel Winkel Rouvroy de ruime woonwinkel geworden die hij nu is. In onze meubelzaak vind je alles voor een complete inrichting onder hetzelfde dak.
Voor elke ruimte in huis hebben we talloze mogelijkheden in meubilair, maar ook in decoratie, in welke stijl ook. Van exclusieve design meubelen tot pareltjes in een landelijke stijl. Deze hebben we verspreid over 13 ruime woonafdelingen. En ja, onze meubelwinkel is open 24/7.
Meubel Winkel Rouvroy

 

Translate »
X